miércoles, 21 de septiembre de 2011

Entrevista a Radio Berga

Prevenció de riscos laborals sense manuals interminables
L'empresa de Berga Fem Preveció aprofita Internet per fer més fàcil l'aplicació de mesures de seguretat
Aurora Rodríguez | Economia | 20/09/2011 16:04

Les empreses que es dediquen a l’assessorament en qüestions de prevenció de riscos laborals viuen un moment de canvi. Van proliferar en la passada dècada al ritme que creixia la bombolla immobiliària i ara segueixen oferint serveis a tots els sectors però sense la voràgine que imposava el boom de la construcció. Aquest però no és el cas de l’empresa de Berga Fem Prevenció!, que va néixer fa tot just un any i mig. Per això els seus clients provenen principalment del sector serveis i no de la construcció com passava uns anys enrere, alhora que també treballen per al sector industrial.

En una entrevista a Ràdio Berga el director tècnic de l’empresa, Daniel Sánchez, ha comentat que la crisi afecta molt a les empreses i això repercuteix en l’atenció que es presta a la prevenció de riscos, ja que en època de retallades aquest és un aspecte en el qual s’intenta estalviar primer. Per diferenciar-se de la resta d’empreses del sector, Fem Prevenció va optar per oferir als seus clients la possibilitat de fer un seguiment de la implantació de les diferents mesures de prevenció a través d’Internet i amb altres recursos informàtics.

L’àmbit geogràfic de l’empresa s’estén al llarg de l’eix del Llobregat, des de la Cerdanya i fins a Barcelona, tot i que amb una especial implantació al Berguedà. L’empresa, que és membre de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà ACEB, té actualment una plantilla de 7 persones i la seva seu al carrer Sardana de Berga.

Daniel Sánchez: "Nosaltres no donem un totxo de documentació. Fem fàcil la prevenció"

No hay comentarios:

Publicar un comentario